Paul Vosman



Adres:    Jan Ligthartstraat 1
  1817 MR Alkmaar
E-mail: paul.vosman@flexian.nl
Mobiel: +31 (0)6 2202 9538

Aandacht voor ontwikkeling en groei van mensen binnen organisaties is wat mij drijft. Met veel plezier en gedrevenheid wil ik mijn unieke bijdrage leveren aan het gezond maken en gezond houden van medewerkers/afdelingen zodat organisaties in staat zijn optimaal te kunnen functioneren en resultaat te kunnen boeken.

Ik zie het als mijn missie om een constructief werkklimaat te stimuleren waarbij ieder individu in zijn/haar kracht mag staan en optimaal zijn/haar unieke bijdrage kan leveren aan de afdelings- en organisatiedoelstellingen. Het gedrag wat men laat zien in de praktijk wordt in onze visie bepaald door de natuurlijke bijdrage en de manier waarop vaardigheden “geladen” zijn. Tot slot welke drijfveren worden gecommuniceerd.

Ik heb langjarige ervaring met advisering aan en werken voor directie- en managementteams
binnen diverse sectoren zoals o.a. industrie en handel. Opdrachten op gebied van Werving & Selectie en Executive Search, loopbaanadvies, coaching, teamontwikkeling en outplacement worden door mij vervuld. In onze benadering wordt elke behoefte benaderd vanuit het organisatieperspectief; de oplossing dient antwoord te geven op de organisatie- en afdelingsbehoefte. In deze aanpak staat de (lange termijn) strategie van de organisatie en haar afdelingen centraal; waar groeit de organisatie in de toekomst naar toe en welke oplossing past daarbij.

Mijn klanten, kandidaten en collega’s zien mij als een relatiebouwer pur sang. Het is mijn passie om succesvol organisaties te “gidsen” bij het oplossen van hun probleemstellingen. Je kunt van mij echt resultaat verwachten, ik lever dankzij een mix van kwaliteiten. Door mijn vasthoudendheid en zelfdiscipline ga ik echt door “tot het gaatje”. Mijn grootste voldoening krijg ik als opdrachtgevers rendement halen uit onze onderscheidende manier van werken en er daadwerkelijk partnership ontstaat. Samen bouwen aan een werkomgeving waarin ieder individu volledig tot zijn recht komt binnen de organisatie. Dat geeft mij energie en inspiratie.