Welkom bij Flexian Organisatieadvies


Wij willen je bedanken voor de interesse in ons E-book: Het opbouwen van sterke organisaties op basis van persoonlijk leiderschap.

Dit E-book is geschreven in PDF vorm, zodat het voor zoveel mogelijk mensen vrij toegankelijk is.
Wij houden ervan om de dingen zo eenvoudig mogelijk te houden. Wij bieden je dit boek aan, omdat het onze droom is een bijdrage te leveren aan een mooie duurzame wereld, waarin organisaties hun reden van bestaan herkennen, medewerkers hun talent mogen uitrollen en mensen met elkaar blij zijn om de dingen die ze mogen doen.

Wij vragen aan je om je emailadres achter te laten, voordat je ons boekje downloadt. Deze gegevens worden niet gebruikt om naar aanleiding van de download te acquireren. Wij gebruiken deze gegevens slechts om u op de hoogte te stellen van aanpassingen, zodat u altijd de meest recente versie heeft.

Wij geloven namelijk dat iedereen voor zichzelf kan beoordelen of ons geloof over de opbouw van sterke organisaties je genoeg uitdaagt om hier meer over te willen weten.

Onze ervaring leert dat na het lezen van het boek er vragen komen over het hoe en dat er behoefte ontstaat aan verdieping. Daarom bieden wij omtrent dit thema een training aan. Jouw investering tijd en het lezen van het boek. Loes & Frank bieden de training aan van twee keer 2,5 uur. Ben je beslisser binnen een organisatie of strategisch HRM, laat dan je gegevens achter of neem contact op met frank.de.beer@flexian.nl / loes.heldens@flexian.nl

Heel veel leesplezier

namens het volledige Flexian Organisatieadvies team

Wij zouden het fijn vinden als je hieronder je gegevens achter laat maar het hoeft niet.
Klik op "volgende pagina" om het boek te downloaden.


Naam: 
E-mail: 
  Wilt u op de hoogte blijven van aanvullingen van dit boek?
Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze trainingen?
Ik wil verder geen contact en niets ontvangen