Frank de Beer

Directie & Consultant

Adres:    Wanssumseweg 8
  5862 AA Geijsteren
E-mail: frank.de.beer@flexian.nl
Mobiel: +31 (0)6 4863 6403

Ik ben Frank de Beer en ben getrouwd met Monique. Samen met onze twee Bordoodles (kruising tussen Border Collie en Koningspoedel) Scout en Jip, onze toom kippen en regelmatig met onze twee zonen Yvo en Noah wonen wij in het mooie Geijsteren. Sinds 2020 vorm ik samen met Loes Heldens de directie van Flexian Organisatieadvies. xx

Ons huis dat dateert uit 1899 staat op zo’n mythische plaats, dat Monique en ik vinden dat deze plaats te mooi is om alleen voor jezelf te houden. Sinds januari 2020 is hier tevens het hoofdkantoor van Flexian Organisatieadvies gevestigd. Het is een plaats waar onze opdrachtgevers en coachees even uit de dag dagelijkse sleur worden gehaald en even energie mogen tanken. Waar we met coachees de natuur in kunnen en teamtrainingen mogen verzorgen.

Ik ben Flexian in 2009 begonnen omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van leven.
In mijn directe omgeving heb ik ervaren wat het met gedreven mensen doet, wanneer van hun een bijdrage wordt verwacht die buiten hun eigen zichtveld ligt. Ziekte en burn-out waren het gevolg. Leidinggevende verbaast door onwetendheid, dat mensen letterlijk kunnen knappen door ze dingen te vragen die ze niet echt kunnen. De gedachte van maakbaarheid van de wereld wil ik graag doorbreken door te laten zien en te onderbouwen dat het anders kan en mag.

Ik leer ondernemers en professionals anders te kijken naar hun onderneming, talenten en daarbij hun kracht te ontdekken. Met focus op relaties, persoonlijke competenties en natuurlijke bijdrage. De dingen doen waar je goed in bent en plezier aan beleefd.
Organisaties waarin de medewerkers het gevoel hebben dat er dagelijks gebruik wordt gemaakt van hun sterke punten zijn krachtiger en beter in staat te veranderen. Deze organisaties behalen daadwerkelijk een beter resultaat. Dat is waarvoor ik het doe! Dat is ook de reden waarom relaties met mij willen samenwerken.

Mijn bijdrage is succesvol organisaties laten groeien, professionals te coachen, te selecteren en te trainen.
Talenten en natuurlijke bijdrage in beeld brengen en door ontwikkelen. En als er voor een andere weg gekozen wordt, begeleid ik organisaties en medewerkers bij veranderingstrajecten en/of outplacement. Met mijn aanpak, vertaal ik je eigen professionaliteit, maar ook die van de organisatie in toegevoegde waarden.

Ik vind het heerlijk om een goed gesprek te hebben. Mee te denken in mogelijkheden. De koffie en thee worden vers voor je gezet. Voel je welkom als je denkt dat ik iets voor jou of de organisatie kan betekenen.