Berto van der Manden



Adres:    Manhuisstraat 1
  5328 EW Rossum
E-mail: berto.vandermanden@flexian.nl
Mobiel: +31 (0)6 53 848 858

Talenten herkennen, erkennen en verder ontwikkelen laat organisaties groeien.
Dat is waar ik in geloof.

Bedrijven en ondernemingen begeleid ik in veranderingstrajecten en ondersteun ik in werving & selectie van personeel. Met mijn coaching en trainingen weet ik mensen te raken en in beweging te zetten.
Daarom word ik, met mijn ruim 30 jaar ervaring de specialist in “bemensingsvraagstukken” genoemd. Dat voelt goed omdat ik de passie heb om binnen organisaties de juiste persoon, op de juiste plek, op het juiste moment succesvol te krijgen ”

Na mijn opleiding aan de HAS den Bosch heb ik gewerkt op (inter)nationale commerciële posities in de Food & Feed ingrediënten wereld. Via de functie commercieel directeur groeide ik door tot Managing Director Benelux.
Mede daardoor ben ik breed georiënteerd en heb kennis van de productie, verwerking en het vermarkten van agrarische grondstoffen en de voedingsmiddelenindustrie.
Vanwege mijn interesse in wat mensen beweegt heb ik in 2004 besloten mij volledig toe te leggen op “bemensingsvraagstukken” in organisaties. Uiteraard heb ik (post HBO) opleidingen op dit gebied gevolgd en school ik mij nog constant bij. Dit past bij mijn opvatting “Blijf je ontwikkelen, dan Blijf je groeien en Blijf je interessant voor je (potentiële) werk-opdracht-gever”. (Lifetime employability)
Zowel in de agrarische sector als in de voedingsmiddelenindustrie beschik ik over een groot netwerk.