Loes Heldens

Directie & Consultant

Adres:    Wanssumseweg 8
  5862 AA Geijsteren
E-mail: loes.heldens@flexian.nl
Mobiel: +31 (0)6 5777 4957

Ik ben Loes Kempen-Heldens en woon samen met Arjan en onze twee kids, Juul en Gus, in Oostrum. 

Ik word blij van mensen in hun goede doen en die gefocust zijn op hun kwaliteit van leven. Ik ben altijd in voor een goed gesprek, een lekker glas wijn, een spontane kop koffie of alles wat de voorwaarden schept om de passie voor het leven te delen. 

Van nature heb ik een enorme drive om dingen te realiseren die ik voor ogen heb. Ondernemen, kickboksen, maatschappelijk betekenisvol zijn (mits dit bijdraagt aan bovenstaande) doe ik het liefst. 

Ik hou van de natuur en creatief bezig zijn. Tuinieren, wandelen, klussen, fotograferen etc. Juist die dingen vind ik fijn en doen mij, als tegenhanger van 'druktemaker Loes', erg goed.
xx

Vanaf maart 2018 ben ik consultant bij Flexian en sinds januari 2020 vormen Frank de Beer en ik samen de directie. In het eerste deel van mijn werkzame leven zat ik gevoelsmatig 'achter aan de keten' van levensplezier. Cliënten hadden vaak langdurig en fors verlies van hun kwaliteit van leven. Het viel me op dat weinig van hen naar de 'boodschap van' hun fysieke en mentale ongemakken konden luisteren. Velen hadden het idee dat ik hun pijn op kon lossen. Het enige wat ik in mijn beleving deed was het lichaam en de geest inzetten waarvoor ze ooit bedoeld waren. Ik geloof dat een lichaam en geest ons vertellen wanneer we autenthiek bezig zijn.

"Hoe meer ons leven en werken past bij ons als persoon, hoe minder ons lichaam en onze geest van zich laten horen. Zingeving, een vitaal lijf en een stille geest zijn het compliment op jouw manier van leven en werken"

Mijn persoonlijke missie is een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Dat mens en organisatie weten waarvoor ze staan en hun eigen bijdrage kennen en leven. Een wereld waar we weer mogen luisteren naar onszelf. Dan gaan we vanzelf op zoek naar en respectvol om met de natuur, elkaar en onze tijd. Naast mijn liefde voor Arjan, Juul en Gus voelt mijn commitment aan Flexian als mijn persoonlijke investering* in die mooiere wereld.

* in·ves·te·ren (investeerde, heeft geïnvesteerd) een opoffering in geld, tijd of mankracht ten behoeve van een doel dat pas op lange termijn wordt behaald.