Een andere kijk op Werving & Selectie


De afgelopen bijzondere “Corona maanden” hebben wij bij Flexian benut om de positionering van onze dienstverlening kritisch tegen het licht te houden. Voldoen deze nog compleet aan de behoefte van de markt en zijn ze goed herkenbaar. Zo hebben we ook veel aandacht geschonken aan het verder vormgeven van ons Werving & Selectie (W&S) gedachtegoed. Dit heeft geleid tot het Flexian Recruitment Model, kortweg het FRM. Hieronder treft u een schematische voorstelling van dit model. Deze vorm van dienstverlening is geïntegreerd af te nemen in een “Full Service pakket” (dienst 1 t/m 5). Bijzonder waardevol als u in het gehele W&S proces ontzorgt wil worden. Ook kunnen wij u modulair ondersteunen en zijn modules afzonderlijk of als cluster in te zetten bij het invullen van vacatures. Deze modulaire aanpak geeft u de gelegenheid te bekijken welke diensten voor u noodzakelijk zijn en geeft u flexibiliteit in uw W&S benadering.Recruitment is een vak en vereist specialistische kennis. Naast vakinhoudelijke kennis en overige harde functie-eisen analyseren wij welke medewerker optimaal bijdraagt aan de organisatie
en de afdeling waar hij of zij deel van gaat uitmaken. Het FRM zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in de natuurlijke bijdrage van uw nieuwe medewerker en het team. Wij stellen de juiste vragen en ondersteunen het proces waar mogelijk met betrouwbare en valide testen. Het proces is daarbij logisch en transparant opgebouwd. Uw eigen inbreng wordt daarbij zeer gewaardeerd. Omdat wij staan voor het rendement van uw menselijk kapitaal en de voorspellende waarde die wij onderbouwd kunnen toekennen, bieden wij u een unieke garantieregeling.
Heeft deze blog u geprikkeld om de mogelijkheden van het FRM model te bespreken, gaan mijn collega’s en ik graag met u hierover in gesprek. Samen verkennen wij wat deze methodiek kan betekenen voor uw organisatie.

xx Deze weblog werd geschreven door Paul Vosman.
Meer weten? Neem dan contact met hem op.


Reacties


Nog geen reacties geplaatst...
Plaats je eigen reactie


  
    Reactie:
  
    Naam:    
    E-mail:
 Uw e-mailadres wordt niet getoond